079-7600333 info@change-media.nl
Select Page

 

 

 

Onze verkopers leven van uw succes

BEL DIRECT MET 079 -76 00 333

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

 

Wiebe de Vries  – CEO Box Fox

“De mannen van Change Media voelen zich op hun gemak in de frontlinie en brengen het verhaal van Box Fox met groot enthousiasme en zelfvertrouwen. Zij zijn erin geslaagd een groot aantal leads voor ons te genereren.”

Nicolaj Nijenhuis – CEO SecuDoc.nl

“Vincent en zijn team bij Change Media zijn gedreven, flexibel en denken graag mee met de klant (op operationeel én strategisch niveau). Ik heb het contact altijd als zeer prettig ervaren.

Hans Otten  – Directeur Classic Incasso

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en de door Change Media gedane inspanningen. De communicatie over het belscript en de afstemming van het adressenbestand verliep zeer prettig en professioneel”

Frans Vertregt – Voedingsgeneeskunde.nl

“Change Media vertegenwoordigt ons zoals we dat zelf ook zouden doen. Zij vormen een verlengstuk van onze commerciële organisatie en dat tegen een zeer aantrekkelijk tarief.”

HOE WERKEN WIJ?

Change Media zorgt ervoor dat onze verkopers affiniteit krijgen met uw product of dienst. Wij besteden daarom veel aandacht aan de voorbereiding. Alleen met een optimale voorbereiding gaan wij een succesvolle conversie halen. Een conversie waar uw als klant blij van wordt en onze verkopers meer motivatie halen. Niet eenmalig maar structureel op de lange termijn. zo zorgen wij voor groei in omzet en klanten.

WAT IS INBEGREPEN?

Change Media heeft toegang tot de bedrijfsgegevens van drie miljoen Nederlandse bedrijven en kan selecteren op alle relevante criteria. Wanneer wij aan het werk gaan, is een hoogwaardig adressen bestand inbegrepen. Tevens inbegrepen is ons effectieve CRM, waarbij er geautomatiseerd naar wordt gebeld. Op deze manier halen onze verkopers een bijzonder hoog aantal kwalitatieve gesprekken.

RESULTATEN & RAPPORTAGE

Wij zorgen voor verkoop, leads en/of afspraken. Aangezien wij op structurele basis voor onze opdrachtgevers werken doen wij ook de opvolging van onze verkoopinspanningen. U krijgt van ons de kant en klare leads met een uitgebreide onderbouwing, afspraken met een duidelijk gespreksverslag en een rapportage met daarin de conversie,  terugbel afspraken en verstuurde informatiepakketten.

CONTINU

Gestroomlijnde telefonische verkoop is een continu proces. Daarom werken wij aan langdurige relaties met onze klanten. Op basis van transparantie en een gezamenlijk belang: succes en groei! Wij begeleiden het proces van suspect naar prospect en van hot-prospect naar klant. Door middel van een continu verkoopproces, terugbel acties, opvolging en after sales. Want uw succes is ons succes.

 

WAAR VOOR UW GELD

Onze werkwijze is kostenefficiënt. Wij zorgen voor hogere omzet, groei in klanten en effectievere inzet van account management en buitendienst. Informeer vandaag nog naar onze scherpe tarieven en de klinkende resultaten.

ADRES

Rokkeveenseweg 40A

2712 XZ Zoetermeer

TELEFOON

+31 (0)79 76 00 333
+31 (0)62 50 16 673

EMAIL

info@change-media.nl