Outbound Callcenter

Onderzoek – Tevredenheid – Service – Enquete – Introductie – Afspraken maken

Enthousiast team

U herkent het waarschijnlijk wel, iedere dag wordt opgeslokt door dagelijkse activiteiten. En ook al heeft u zich al vaak voorgenomen om een bepaalde groep relaties te bellen, het komt er gewoon niet van.

Change Media heeft een enthousiast team van hoogwaardige en ervaren telefonisch accountmanagers. Voor onze relaties leggen wij het contact met hun klanten en zorgen ervoor dat er direct actie kan worden ondernemen op de klantvraag en de daarbij behorende informatie. Dat zit ons in het bloed en kunnen wij ook voor u doen!

Persoonlijke benadering

U heeft waarschijnlijk een grote groep van relaties waar u weinig tot geen contact mee heeft. Ze kennen uw bedrijf en hebben in het (nabije) verleden nog zaken met u gedaan. U zou ze graag willen bellen maar de tijd ontbreekt. Tijd om ons in te schakelen. Voor een luttel bedrag per gesprek wordt de klant gebeld en de propositie, die wij met u hebben afgestemd, aangeboden. Zeker tegen het einde van het jaar kan dat veel extra omzet opleveren. Er worden naar keuze afspraken gemaakt of informatiepakketten verstuurd met eventueel een nabelronde. Tegen een wel heel aantrekkelijk tarief. Persoonlijk en resultaatgericht.

Wij bewijzen het graag

Wilt u kennis maken met deze krachtige wijze om uw klanten aan u te binden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij bewijzen graag dat wij de beste vertegenwoordigers voor uw bedrijf zijn.

Neem contact op